Hoe ontstaat angst voor paardrijden?
21. december 2020
Als angstige of gespannen ruiter weet je als geen ander hoe erg dit gevoel je in de weg kan zitten en dat het je zomaar opeens kan overvallen. Maar hoe ontstaat angst eigenlijk? Wat gebeurt er allemaal in je brein en misschien wel de belangrijkste vraag: is er ook wat aan te doen? Je leest het in deze blog!
12. november 2020
Een tijdje geleden ben ik geïnterviewd voor een podcast en artikel op DoeMaarNatuurlijk. Dit was zo'n uitgebreid en mooi artikel, dat hem toch ook even als blog wil publiceren!

25. augustus 2020
Tijdens Project Zen-sibel zijn we aan de slag gegaan met het densensibiliseren van je paard. Maar wat nou als jij je helemaal suf oefent met je paard en hij blijft schrikkerig? Dan zou er ook wat anders aan de hand kunnen zijn!
29. januari 2020
Je ziet gedurende een sessie paardencoaching met enige regelmaat dat een paard staat te smakken. Maar waarom smakken paarden nou eigenlijk? Dat ga ik je vertellen!

01. december 2019
Miranda kreeg een sessie paardencoaching cadeau. Ik mocht haar verhaal delen, dus lees snel verder als je wilt weten hoe zij haar sessie met Philo heeft ervaren!

Volg Vitamine P ook op Facebook en Instagram:

Vitamine P is gevestigd in Soest,
omgeving Amersfoort en Utrecht