Waarom ik doe wat ik doe

 

Het klinkt lekker cliché, maar nog voor ik naar de middelbare school ging merkte ik al wat paarden voor je kunnen betekenen. Ik werd flink gepest, was rete onzeker, maar op stal kon ik mezelf zijn en relaxen. Hoe meer tijd ik bij de paarden doorbracht, hoe meer zelfvertrouwen ik kreeg. Zat ik niet lekker in mijn vel? Op naar stal! Ook nu werkt dat nog steeds voor mij en ik word dan ook weggestuurd met de boodschap dat ik "maar even een dosis Vitamine P" moet gaan halen!
 

Aangezien mijn leven in mijn schoolperiode ongeveer volledig om paarden draaide, ben ik de MBO opleiding Paardenhouderij gaan doen. Ik vond lesgeven heel leuk en haalde mijn instructeursdiploma, maar toch miste er nog iets. Tijdens het lesgeven zag ik, op persoonlijk vlak, hele gave dingen met mensen gebeuren en daar wilde ik meer mee doen.

 

Zo kwam ik uit bij het coachen met behulp van paarden. Mijn eigen paard Philo (een stoere American Quarter Horse) bleek hier ook nog eens super geschikt voor te zijn en al snel werd mijn coachbedrijf Vitamine P geboren!

 

Uiteraard heb ik ook de nodige opleidingen gevolgd om jou op een professionele manier te kunnen begeleiden. Nieuwsgierig? Bekijk hier die felbegeerde papiertjes.

 

Maar waarom dan specialiseren in de liefde?
Zelf heb ik in het verleden behoorlijk geworsteld met relaties. Ik kwam steeds de verkeerde mannen tegen en had op een gegeven moment het idee dat ik nooit iemand zou vinden. Ik had me er zelfs al bij neergelegd dat ik 'the crazy cat lady' van de buurt zou worden. Maar zodra ik inzicht kreeg in wat ik precies verkeerd deed en waarom ik dit deed, ging de knop om. Enkele maanden later liep ik een leuke vent tegen het lijf en inmiddels ben ik zelfs met hem getrouwd!

 

Om mij heen zie ik ontzettend veel mensen die dezelfde struggles hebben als ik destijds had en ik besloot dat het tijd was om in actie te komen. Als ik het roer kan omgooien en iemand aan de haak kan slaan (en geloof mij, ik ben niet vrij van bagage en ik ben ook geen topmodel) dan kan jij het ook! En hoe fijn is het dan om hulp te krijgen van iemand die in jouw schoenen heeft gestaan?

 

Ik ga je laten zien hoe jij je doel kunt bereiken en problemen kunt tackelen. Het mooiste is dat je gewoon lekker jezelf mag zijn!

 

Bij mij kan je rekenen op een dosis humor, enthousiasme, natuurlijk ook serieuze en confronterende momenten, maar vooral een ervaring waar jij de rest van je leven van gaat profiteren!

 

Tot snel,
Joyce 

 Paardencoaching voor singles, praktisch en snel tot de kern.
Foto: Sabrina Vermeulen - I Sea You.nl

Vitamine P - coaching & training, is gevestigd in Soest.
(omgeving Utrecht & Amersfoort)