Hoe kan coaching helpen?

 

Waar gaat het voor jouw gevoel fout en hoe kunnen we dat het beste oplossen? Ik beloof je geen gouden bergen, geen quick fix. Alles gaat op jouw tempo! Face-to-face, bij mij op locatie, omdat ik er van overtuigd ben dat je meer bereikt wanneer je (regelmatig) persoonlijk contact met elkaar hebt.

De grote truc is vaak dat we minder in ons hoofd bezig moeten zijn, stoppen met eindeloos analyseren, piekeren en invullen. En dat is waar de paarden in beeld komen, de kracht van Vitamine-P!Waarom een traject, zul je misschien denken? Een traject betekent een stok achter de deur, hogere motivatie en daardoor ook betere resultaten. Ik verwacht dat jij het beste uit jezelf wilt halen en daarom wil ik je de hoogst mogelijke kwaliteit bieden en dat is niet mogelijk in 1 sessie. Op deze manier kan ik je van begin tot eind persoonlijk begeleiden, met een traject dat volledig op jou is afgestemd.

 

We maken helder wat je doel is en checken tussendoor of je de goede kant opgaat. Elke 3 a 4 weken kom je langs voor een sessie Vitamine P en in de tussenliggende periode kan je een korte 'online' sessie inplannen voor wat extra tips en advies. Lekker makkelijk via FaceTime, e-mail, chat, of gewoon telefonisch. Aan het eind van de rit heb jij de tools en het zelfvertrouwen, zodat je helemaal klaar bent voor (nieuwe) liefde in je leven! 

Soms is het lekker om even snel een sessie in te plannen. Weer eventjes alles op een rijtje te zetten; checken hoe ver je al bent en waar er nog wat werk aan de winkel is.

 

Of misschien voelt een traject te 'groots' en wil je het liever wat rustiger aanpakken. Plan dan gewoon een sessie per keer, op momenten waarop jij het nodig hebt.

 

Uiteraard kan je voorafgaand aan je eerste sessie gratis kennis komen maken en de online intake doen. Mocht je daarna toch over willen stappen naar een traject, dan is dat altijd mogelijk. 

 

Het is volledig aan jou!