Diploma's en certificaten

Het beroep 'coach' is een vrij beroep. Dit houdt in dat iedereen zich zomaar (paarden)coach mag noemen, ook wanneer iemand totaal onervaren is en geen enkele opleiding heeft gevolgd. Hoe weet je dan in hemelsnaam wie de juiste kennis in huis heeft?

 
K
ennis en vaardigheden mogen in mijn ogen niet ontbreken, daarom laat ik met trots mijn 'papiertjes' zien. Daarnaast blijf ik mijn kennis vergroten door workshops te volgen, te lezen en regelmatig te sparren met vakgenoten. Kies je voor coaching via Vitamine P, dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit en professionele begeleiding!


Basis paardencoach

Kinder paardencoachORUN Basisinstructeur

Tijdens mijn 4-jarige opleiding Paardenhouderij & Management aan het Groenhorst College in Barneveld, heb ik mijn ORUN Diploma behaald. Hierdoor ben ik bevoegd (en verzekerd) om zowel naast, als op het paard te mogen coachen.

  

Naast het coachen geef ik nog steeds enkele lessen, deze zijn vooral gericht op het opbouwen en versterken van de band tussen ruiter en paard. Mocht je dit interessant vinden, dan kan je altijd even een kijkje nemen op de pagina van Equi Sense.