Dating & Interactie · 01 november 2019
Afgewezen worden, het voelt elke keer weer als een klap in je gezicht. Toch kan je het ook op een andere manier bekijken! Ik leer je wat ik leerde en deel drie sappige verhalen over hoe ik werd afgewezen (onder het mom van gedeelde smart...).

Zelfvertrouwen · 01 oktober 2019
Door de jaren heen hebben we allemaal gewoontes ontwikkeld. Soms heel bewust, soms heb je ze van huis uit meegekregen en soms is het er gewoon ingeslopen. Tot nu toe ben ik 1 super ongezonde gewoonte tegengekomen die werkelijk al mijn klanten gemeen hebben en ik weet 99% zeker dat jij het ook doet!

Inzicht in jezelf · 01 september 2019
Waarom is inzicht in jezelf zo belangrijk? Hier vind je 5 redenen hoe zelfinzicht je helpt bij het vinden van de ideale partner. Als bonus vind je onderaan ook nog 2 vragen om jou op weg te helpen!

Vitamine P · 01 april 2019
Elke sessie is anders, lichaamstaal en gedrag kan binnen enkele seconden veranderen en elke keer weer blijkt het paard precies de spijker op de kop te slaan. Ik blijf dit ontzettend tof en bijzonder vinden en ik ben benieuwd of jij het ook ziet!

Dating & Interactie · 01 maart 2019
Wat is dat toch, dat we blijven zoeken naar een maatje, een wederhelft, een soulmate? Ik ben echt niet het type dat filosofische boeken verslind, maar ik ben dol op mythes en legendes. Dit is een van mijn favorieten!

Vitamine P · 01 februari 2019
Begin dit jaar startte ik een traject met een coachee. In deel 3 lees je hoe de sessies met Philo zijn leven veranderde en over het moment waarop ik hem kuste...

Vitamine P · 01 januari 2019
Begin dit jaar startte ik een traject met een coachee. In deel 2 lees je alles over onze eerste sessie, zijn kwetsbaarheid en hoe ik een regel brak.

Vitamine P · 01 december 2018
Miranda, een collega van kantoor, heeft het roer omgegooid. Ze is enorm afgevallen, heeft een pittige periode achter de rug, staat altijd voor iedereen klaar en ik vond dat zij een portie Vitamine P had verdiend. Het was een prachtige sessie en ik mocht haar ervaring delen.

Vitamine P · 01 november 2018
Begin dit jaar startte ik een traject met een coachee. In deel 1 lees je over NIVEA, Sushi Baby's en natuurlijk over hoe hij bij mij terecht is gekomen!

Vitamine P - coaching & training, is gevestigd in Soest.
(omgeving Utrecht & Amersfoort)