Waarom ik doe wat ik doe

 

Het klinkt lekker cliché, maar al op jonge leeftijd heb ik voor het eerst mogen ervaren wat paarden voor je kunnen betekenen. Ik werd gepest op school, maar op stal kon ik mezelf zijn en relaxen. Hoe meer tijd ik bij de paarden doorbracht, hoe meer zelfvertrouwen ik kreeg. Zat ik niet lekker in mijn vel? Op naar stal voor een dosis Vitamine P!
 

Aangezien mijn leven op dat moment volledig om paarden draaide, ben ik de opleiding Paardenhouderij gaan doen. Ik haalde mijn instructeursdiploma, maar toch miste er nog iets. Tijdens het lesgeven zag ik namelijk hele gave dingen met mensen gebeurden, op persoonlijk vlak en daar wou ik meer mee doen.

 

Zo kwam ik uit bij het coachen met behulp van paarden. Mijn eigen paard Philo (een stoere American Quarter Horse) bleek hier ook nog eens super geschikt voor en al snel werd mijn coachbedrijf Vitamine P geboren!

 

Uiteraard heb ik ook de nodige opleidingen gevolgd om jou op een professionele manier te kunnen begeleiden. Nieuwsgierig? Bekijk hier die felbegeerde papiertjes.

 

Maar waarom dan specialiseren in de liefde?
Zelf heb ik in het verleden behoorlijk geworsteld met relaties, ik kwam steeds de verkeerde mannen tegen en had het idee dat ik nooit iemand zou vinden. Maar zodra ik inzicht kreeg in wat ik precies deed en waarom, ging de knop om en liep ik enkele maanden later een leuke vent tegen het lijf. Inmiddels ben ik zelfs met hem getrouwd!

 

Om mij heen zie ik ontzettend veel mensen die dezelfde struggles hebben als ik destijds had en ik besloot dat het tijd was om in actie te komen. Als ik het roer kan omgooien en iemand aan de haak kan slaan, dan kan jij het ook! En hoe fijn is het dan om hulp te krijgen van iemand die eerder in jouw schoenen heeft gestaan?

 

Ik ga je laten zien hoe jij je doel kunt bereiken en problemen kunt tackelen. Het mooiste is dat je gewoon lekker jezelf mag zijn!

 

Bij mij kan je rekenen op een dosis humor, enthousiasme, serieuze en confronterende momenten, maar vooral een ervaring waar jij de rest van je leven van gaat profiteren!

 

 

 Foto: Esmeralda Rijksen / E.R. Fotografie