Grijp nú je kans!

 

Er zijn zoveel mensen in actie gekomen op het moment dat ik mijn vragenlijst de wereld in slingerde, dat ik graag meer wilde doen; meer dan 3 gratis sessies weggeven, meer dan tips & tricks delen. Ik wil echt een knaller van een aanbod doen. En daar moet ik dan misschien even bij vertellen dat ik een hekel heb aan korting geven, want ik sta voor de volle 100% achter mijn prijs. Maar goed, als ik jou vraag om uit je comfort zone te komen dan moet ik dat af en toe zelf ook doen. Dus voor alle twijfelaars en voor alle mensen die krap bij kas zitten, dit is jouw moment!

 

  • Traject Short        Normaal € 550,-  nu € 350,-
  • Traject Standard     Normaal € 900,-  nu € 550,-
  • Traject Premium      Normaal € 1200,- nu € 750,-
  • Traject Custom       35% korting op de totaalprijs

Klik hier voor meer info over de inhoud van de trajecten.

 

 

Tot 30 september kan je reageren op dit aanbod en alleen de mensen die hun e-mailadres hebben achtergelaten na het invullen van de vragenlijst, hebben deze link ontvangen. Uiteraard mag je deze link delen met mensen waarvan jij weet dat ze dit ook goed kunnen gebruiken. Zelf ga ik dit verder niet promoten, omdat het echt een belachelijk lage prijs is voor wat je allemaal krijgt.

 

Twijfel je nog, of wil je eerst een keer kennismaken? Boek dan een gratis Coach Call van 45 minuten, of kom bij me langs om het gesprek in real life te voeren!

 

 

Maak je keuze:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vitamine P - coaching & training, is gevestigd in Soest.
(omgeving Utrecht & Amersfoort)