De eeuwige vrijgezel

 

Je hebt je leven lekker op orde en je weet je goed te vermaken in je vrije tijd. Je gaat op pad, of bent druk bezig met je hobby's. Tijd over? No way, jij komt eerder tijd te kort! Maar toch knaagt er wat... Ondanks dat je 'écht geen tijd hebt voor een relatie' en je jezelf (en je ouders/vrienden/collega's) voorhoudt dat jij je als single prima vermaakt, vraag je jezelf toch met enige regelmaat af waarom jij nog single bent.

 

  • Meestal kun je jezelf en anderen er wel van overtuigen dat je het prima vindt om single te zijn, maar als je een avondje niets te doen hebt, of je ligt in bed, dan knaagt het toch.
  • Je vindt het leuk voor je vrienden dat zij gelukkig zijn, maar af en toe heb je gewoon geen zin om tussen de stelletjes te zitten en naar de goedbedoelde adviezen (of zoetsappige verhalen) te luisteren.
  • Soms doe je ontzettend je best om iemand aan de haak te slaan, maar meestal loopt het op niets uit, of je belandt in de gevreesde friendzone.
  • Je bent regelmatig onzeker over jezelf en de dingen die je doet. Je bent ook erg goed in doemdenken en piekeren! Af en toe denk je zelfs wel eens, heel eventjes, dat je nooit iemand tegen zal komen en alleen oud zal worden.
  • Elke keer trap je weer in dezelfde valkuil, maar je weet niet hoe dat komt, of hoe je dit moet veranderen.

 

 

  Gaat dit over jou? Goed nieuws!