Professionele begeleiding van hoge kwaliteit

 

De beroepen Coach en Instructeur zijn vrije beroepen. Dit houdt in dat iedereen zich zomaar (paarden)coach, of paardrij-instructeur mag noemen. Ook wanneer iemand totaal onervaren is, onverzekerd is en geen enkele opleiding heeft gevolgd! Best gek, want hoe weet je dan wie de juiste kennis in huis heeft?

 

Zelf vind ik kwaliteit erg belangrijk en daarom wil ik ook graag aan kunnen tonen dat ik de juiste kennis en vaardigheden bezit. Een papiertje zegt natuurlijk niet alles, werkwijze en klik zijn ook heel belangrijk, maar zo weet je wel dat iemand veel tijd en moeite heeft gestoken in zijn vak.

 

 

Diploma's en certificaten


Instructie

  • Franklin Method Equestrian Shoulder trainer - 2023
  • Franklin Method Equestrian Leg trainer - 2022
  • Franklin Method Equestrian Spine trainer - 2021
  • ORUN basisinstructeur - 2006

 

Coaching en persoonlijke ontwikkeling, met en zonder paarden

  • Ademwerk coaching/training - 2023
  • NLP Practitioner - 2021
  • Algemene Coaching (zonder paarden) - 2018
  • Paardencoaching voor kinderen - 2017 
  • Systemische Paardencoaching - 2017
  • Algemene Paardencoaching - 2017


Beroepsopleiding Paardenhouderij

In 2006 heb ik de 4-jarige opleiding Paardenhouderij & Management afgerond, aan het Groenhorst College (Aeres) in Barneveld.

 

 

Overige ervaring

Tijdens mijn opleiding Paardenhouderij ben ik bij De Paardenkamp in Soest terechtgekomen (hét rusthuis voor bejaarde paarden), hier heb ik tot 2016 in de weekend- en oproepdienst gewerkt.

Ik heb van veel verschillende instructeurs les gehad, met een grote diversiteit aan paarden gewerkt, in verschillende disciplines (dressuur, springen, western, longeren en grondwerk). Daarnaast heb ik op het hoogste niveau carrousel gereden met een geweldig team, ben groom en bijrijder geweest voor verschillende slipjacht- en dressuurruiters en momenteel ben ik mijn eigen paard aan het trainen in een cavalerie showteam. Geen fancy wedstrijdresultaten dus, maar wél jarenlange ervaring met het leggen (en onderhouden) van een goede basis. Ik ben dan ook een trotse basis ruiter!

 

Naast mijn werk voor Vitamine P, werk ik parttime in loondienst als teamleider en coach. Hierdoor heb ik maar een beperkt aantal plekken voor les en coaching, maar aan de andere kant geeft het me ook de luxe om alleen te werken met klanten die super gemotiveerd zijn en waar ik met liefde de tijd voor neem!

 

Waarom zou je kiezen voor Vitamine P?

Wil jij angst en onzekerheid overwinnen, in harmonie met je paard bewegen, of werken aan het opbouwen van een stabiele basis met je paard (gebaseerd op verbinding, wederzijds respect en vertrouwen)? Door mijn allround ervaring kan ik jou zowel op als naast het paard verder helpen, zodat jij je doelen kan behalen!

 

Ik blijf mijn kennis vergroten door regelmatig workshops en nieuwe opleidingen te volgen, vakliteratuur te lezen en te sparren met collega's. Kies je voor Vitamine P, dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit en professionele begeleiding.

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht