Professionele en hoge kwaliteit begeleiding

De beroepen Coach en Instructeur zijn vrije beroepen. Dit houdt in dat iedereen zich zomaar (paarden)coach, of paardrij-instructeur mag noemen. Ook wanneer iemand totaal onervaren is, onverzekerd is en geen enkele opleiding heeft gevolgd! Best gek, want hoe weet je dan wie de juiste kennis in huis heeft?

 

Zelf vind ik kwaliteit erg belangrijk en daarom wil ik ook graag aan kunnen tonen dat ik de juiste kennis en vaardigheden bezit. Een papiertje zegt natuurlijk niet alles (werkwijze en klik zijn ook heel belangrijk), maar zo weet je wel dat iemand veel tijd en moeite heeft gestoken in zijn vak.

 

Diploma's

In 2006 heb ik de 4-jarige opleiding Paardenhouderij & Management afgerond, aan het Groenhorst College in Barneveld. In hetzelfde jaar heb ik ook mijn ORUN instructeursdiploma behaald en ben ik officieel begonnen met lesgeven.


Coaching

Na deelname aan enkele workshops op het gebied van het coachen met paarden, ben ik begin 2017 gestart met de opleiding tot Gecertificeerd Paardencoach voor volwassenen en kinderen (via Caprilli Coaching & Training). Deze opleiding bestaat uit 4 onderdelen: 

  • Algemene Paardencoaching
  • Systemische Paardencoaching
  • Algemene Coaching
  • Paardencoaching voor kinderen

 

Overige ervaring

Tijdens mijn opleiding Paardenhouderij ben ik bij De Paardenkamp in Soest terechtgekomen (hét rusthuis voor bejaarde paarden), hier heb ik tot 2016 in de weekend- en oproepdienst gewerkt.

Ik heb van veel verschillende instructeurs les gehad, in verschillende disciplines (dressuur, springen, western, longeren en grondwerk). Ik heb op veel verschillende stallen en met veel verschillende paarden gewerkt. Ik heb op het hoogste niveau carrousel gereden, ben groom en bijrijder geweest voor verschillende slipjacht-ruiters en momenteel ben ik mijn eigen paard aan het trainen in een cavalerie showteam. 

 

Naast mijn werk voor Vitamine P, werk ik parttime in loondienst als teamleider en coach.

 

Waarom zou je kiezen voor Vitamine P?
Door mijn allround ervaring kan ik jou, je kind, en/of je paard op een prettige manier vooruit helpen!

 

Ik blijf mijn kennis vergroten door regelmatig workshops en nieuwe opleidingen te volgen, vakliteratuur te lezen en te sparren met collega's. Kies je voor Vitamine P, dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit en professionele begeleiding!


Klik op het diploma om de details te bekijken!


Volg Vitamine P ook op Facebook en Instagram:

Vitamine P is gevestigd in Soest,
omgeving Amersfoort en Utrecht