Jullie ervaring met coaching bij Vitamine P:

Teunis

Ik heb nu ongeveer 7 sessies gehad en het heeft mij nu al zo enorm geholpen en zoveel sterker gemaakt. Dus ik raad het iedereen aan!

 

 

Miranda

Philo ging in de bak en zodra ik er klaar voor was kon ik ook plaatsnemen in de bak. Daar sta je dan te praten met Joyce en daar komt Philo aan.... Hoe dichter hij bij mij kwam, des te onrustiger hij werd. Joyce 'vertaalde' het gedrag van Philo en hij bleek mijn gevoel weer te geven. Na een paar rondjes om mij heen te hebben gedraaid, gaf hij mij een paar zachte duwtjes met zijn hoofd tegen mijn rug. Ik probeerde te blijven staan, maar Philo duwde steeds harder tot ik echt naar voren viel, alsof hij mij over een drempel wilde duwen en toen gebeurde het. Lees hier Miranda haar hele verhaal!  

 

 

Linda-2 

Joyce biedt door haar vriendelijke en  nuchtere benadering een hele fijne en laagdrempelige coachingssessie met paard. Ik vond het bijzonder om te ervaren hoe het paard spiegelt en je zelf met de aangereikte inzichten verder kan. Ook in de weken na de sessie werkte dat door. Ik ging me gaandeweg een stuk rustiger en krachtiger voelen op de thema's die we in de sessie hebben aangehaald. Een hele waardevolle ervaring en leuke manier om het inzicht in jezelf en bestaande patronen te vergroten. Voor herhaling vatbaar.

 

Annemieke ging na een van onze sessies creatief aan de slag met NIVEA (niet invullen voor een ander).
Annemieke ging na een van onze sessies creatief aan de slag met NIVEA (niet invullen voor een ander).

 

 

Emmelie

Mooie en fijne ervaring met Paardencoaching! Bijzonder dat Joyce en haar paard mij zo veel (herkenbare) dingen terug kon geven! Ik heb veel (nieuwe) inzichten gekregen en voelde me erg op m'n gemak bij Joyce en haar paard. Bedankt!

 

 

Marieke

Joyce ging zo liefdevol met mijn dochter en het paard om. Julia leerde om "NEE" te zeggen en voor zichzelf op te komen en dat ging zo goed. Lieve Joyce, dank je wel.

 

 

Martin

Normaal ben ik erg sceptisch als het om persoonlijke training gaat. Toch wilde ik eens kijken wat een sessie met Joyce en haar paard inhoudt. Je hebt gewoon een normaal gesprek met elkaar terwijl ondertussen haar paard overal op reageert en als een soort van gebarentolk weet Joyce precies te vertellen wat voor soort gevoelens je op bepaalde momenten hebt, dankzij haar paard. Ik heb mezelf echt een stuk beter leren kennen. Ik kan echt iedereen aanraden om het ook eens te proberen. Door de sessie kan ik nu werken aan wat persoonlijke verbeterpunten. Maar als ik het niet alleen red, dan kom ik zeker nog een keer langs!

 

 

Josien

Ik vond het een verrassende ervaring. Ik ging er in met het idee: nou ik zie wel. Maar ik heb uiteindelijk toch heel veel antwoorden gekregen over waar ik naar op zoek was. Dus het was een hele fijne ervaring voor mij!

 

 

Gabrielle Z.
Ik ging met 1 vraag de bak in, maar kwam met veel meer antwoorden de bak uit!! Zo bijzonder dat Philo oppikt dat er toch meer dwars zat dan ik dacht! Er kwamen zelfs dingen naar boven waarvan ik dacht dat ik dat allang een plekje gegeven had. Ook vond ik het fijn hoe Joyce verwoordde wat ze Philo zag aangeven en dat ik dan zelf moest bekijken wat dat voor mij betekende en hoe dat voor mij voelde! Dat kan ze echt heel goed! Ben weer veel wijzer geworden in deze sessie met dit bijzondere team van een zeer deskundige coach en een zeer intelligent paard!!! Super bedankt daarvoor!! 

 

 

Linda

Bij Joyce en haar paard voel je je meteen prettig en veilig. Signalen worden snel opgepakt waardoor je vooruit kunt.

  

 

Annemieke

Plezier en de band tussen dier en kind staan duidelijk centraal. Het is mooi om te zien hoe mijn zoon, die moeite heeft zich te focussen en te concentreren, dit op een hele ontspannen manier toch leert door de interactie met de paarden. Dit gaat bijna vanzelf; als het kind de aandacht verliest, doet het paard het niet meer... en laat dat nou net niet de bedoeling zijn!

 

 

Dorine 

Jeetje, wat was het een bijzondere ervaring om met Philo in de bak te staan onder begeleiding van Joyce. Voor mij was het de eerste ervaring in coaching met paarden en ik wist ook niet exact wat ik moest verwachten. Maar dat maakte niet uit, ik vond het al een overwinning op zich om alles gewoon over me heen te laten komen. In het samenspel tussen Philo en mij raakten we al heel snel aan de kern van mijn belemmering. De dualiteit in mij tussen heel veel durven, doen en kracht en een hele sterke onzekerheid. Hoe kan ik die twee uitersten nou zijn? Grote frustratie van mijn kant. En hoe maak ik de shift tussen de twee? Samen met Philo heb ik nog een oefening gedaan in het hanteren van Philo, waarbij mijn eigen energie (en vertouwen in het laten slagen van de oefening) een hele goede spiegel was voor het verschil tussen 'doen alsof je het wel gelooft' en ECHT in jezelf geloven. In de weken na de coachsessie vielen alle puzzelstukjes van de reis met Philo op zijn plek en heb ik grote stappen kunnen zetten in het thema waar ik al mijn hele leven mee worstel. Bedankt Joyce, bedankt Philo!

 


Ben je na het lezen van de reviews nieuwsgierig of enthousiast geworden?
Boek dan nu een les, coachsessie, of kom langs voor een gratis kennismaking:


Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht