Vitamine P in de media

Ik vind het ontzettend leuk om te mogen vertellen over mijn werk. Hoe meer mensen ik kan bereiken, hoe groter de kans dat ik hen het voorzetje kan geven om eens op een andere manier naar zichzelf of hun paard te gaan kijken. En wie weet wat dat allemaal weer in werking zet!

Daarnaast krijg ik wel eens de vraag waarom ik zo open ben over mezelf in sommige interviews. Dat heeft voor mij alles te maken met je kracht halen uit je kwetsbaarheid. In de kern zijn allemaal gelijk en niemand is perfect, we hebben allemaal onze eigen struggles en soms lijkt het of je de enige bent die ergens mee worstelt. Er ontstaan geweldige dingen wanneer ik mijn kwetsbaarheden deel; het geeft kracht, er is super veel herkenning, er ontstaat ruimte en lucht. Want hoe lekker is het als je niet alleen blijkt te zijn en er stiekem heel veel mensen zijn die jou precies snappen? Maar de schaamte, of de angst voor wat anderen mogelijk denken (of achter je rug om zeggen) overheerst en dat zou toch niet zo mogen zijn! En dát geeft mij de drive om vaker te spreken over onderwerpen die voor veel mensen moeilijk aan te snijden zijn, of die als taboe worden gezien.

Al kan ik per interview maar 1 paarden- of mensenleven mooier maken, al kan maar 1 iemand inspireren of motiveren, dan heb ik mijn doel al bereikt!


Vitamine P in Psychologie Magazine!

Tof interview in het online magazine Lib the Mag.


 

 

Een gezellig interview voor de podcast van Sabrina Soebhan van Everything is Om. Wat is paardencoaching en hoe kan het ingezet worden om singles te helpen?Vetericyn wilde graag mijn ervaring delen, omdat ik door de jaren heen regelmatig verwondingen heb gezien en behandeld. Ik heb geen aandelen, maar ben echt enorm enthousiast over hun producten omdat het zo breed inzetbaar is en super vriendelijk is voor de huid! Of ik het nu gebruik op een wond, mok of rainrot, het heeft tot nu toe altijd gewerkt.


Volg Vitamine P ook op Facebook en Instagram:

Vitamine P is gevestigd in Soest,
omgeving Amersfoort en Utrecht