Praktische informatie

De simulator kan optimaal bewegen onder een gewicht van maximaal 90 kilo. Ben je zwaarder? Dan kunnen we kijken of jouw wensen en doelen ook nog uitvoerbaar zijn op de simulator.

 

Standaard ligt er een 17,5 inch Wintec dressuurzadel op Mojo. Als je een eigen zadel hebt dan mag je die uiteraard meenemen, graag zelfs! Zo kunnen we goed kijken hoe jij in je zadel zit en beweegt. Het helpt je ook om alles wat je hebt geleerd weer makkelijker toe te kunnen passen op je eigen paard. 

 

Trek comfortabele kleding aan, waar je goed in kan bewegen. De meeste mensen trekken hun rijkleding aan, maar een sportbroek en stevige (sport)schoenen mogen ook. Het dragen van een cap is niet verplicht, maar als je je hier fijn bij voelt mag het uiteraard wel.

 

 

Kom jij naar mojo, of komt mojo naar jou?

De lessen vinden plaats bij mij in Soest. In de winter staat Mojo in een warme stal, waar ik groepen van maximaal 5 personen kan ontvangen. In de zomer staat hij buiten in de wei en bij warm weer kan hij heerlijk koel in de schaduw staan. Door welke weersomstandigheden we ook worden verrast, de lessen kunnen altijd doorgaan!

 

Wil je dat ik samen met Mojo bij jou op stal les kom geven? Dat kan! Bij voldoende animo stappen we in de auto en komen we jouw kant op. Het enige wat je nodig hebt is een droge plek met een vlakke ondergrond en een groepje enthousiaste mensen. 

 

Wil je er een complete ervaring van maken, dan kan je er ook een workshop houding & zit bij boeken!

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht