Zij zitten ontspannen op hun paard:


Elise

Lieve Joyce, dankjewel voor al je hulp de afgelopen maanden. Ik kwam bij je en durfde niet op te stappen, Innie kon nog niet goed stilstaan met opstappen, ik bleef het liefst aan de longeerlijn. Een zweepje vasthouden? Dat was een onmogelijk opgave. Aandraven heel spannend. Galop? Is dat ook een gang? En naar buiten dat was alleen iets uit een droom.

 

En binnen een aantal lessen kreeg ik al meer vertrouwen, durfde stukjes los te stappen, los te draven en zelfs een galopje. Je bent altijd vanaf het eerste moment heel positief geweest, het is altijd heel gezellig als je er bent. Je merkt dat je lesgeeft met je hart en dat is een voelbaar verschil. Je neemt vooraf de tijd voor een gesprek samen en een plan te maken. We werken ergens naartoe en eigenlijk deed ik steeds meer dan we van tevoren hadden bedacht.

 

Uiteindelijk kon ik los opstappen, zonder begeleiding! Zelf rijden zonder begeleiding en dat voelt na jaren struggelen echt als een fantastische ervaring. Ook zijn we samen naar buiten gegaan en heb ik ook buiten los met hem gereden. Mijn droom is uitgekomen, weer met vertrouwen paardrijden en vooral GENIETEN samen. 

 

Nu we op een andere plek staan is ons vertrouwen nog steeds daar en groeit dit nog elke dag. Gisteren schrok Innie en merkte dat ik dit niet eng vond, dat was voor mij ook een hele fijne ervaring. We zijn heel dapper geworden en alleen maar vrolijker! Ik hoop dat je nog veel meer mensen mag helpen, want het is niet in woorden uit te drukken wat je voor ons betekend. Liefs, Elise Moes


 

Floor (13 jaar)

Ik vind het fijn hoe je me helpt te ontspannen en me heel veel vertrouwen geeft.  Ik vond het rijden heel spannend omdat Marti steeds wegrende en ik een paar keer heel hard van hem af was gevallen, maar nu durf ik weer ontspannen op hem te zitten. Ik vind de lessen altijd heel leuk en interessant en je helpt goed met mijn zit!

 

 

Ingrid
Joyce is deskundig, warm en superpositief. Zij weet de dingen zo duidelijk te vertellen dat ik altijd iets leer. Zij is geduldig en werkt met kleine stapjes, waardoor ik steeds weer verder kom. Ook heeft zij een goed oog voor wat paard en ruiter nodig heeft, waarbij zij de situatie goed aanvoelt, creatief meedenkt en enthousiast aanmoedigt. Joyce is respectvol, open en helder in haar instructies. Ik word elke keer weer blij van haar lessen en kijk er altijd naar uit. Een aanrader!

 

Nog een leuke update van Ingrid:
"Yes, het eerste mini bosritje helemaal alleen gedaan! Zoals beloofd app ik je dit vrolijke nieuws. Het was een heel klein stukje, maar kan nu alleen nog maar beter gaan :D"

 

 

Rianne
Begeleiding met gevoel. Joyce is kundig en prettig in de omgang. Heel vriendelijk en ze stelt je op je gemak.

 

 

Monique

Joyce heeft engelen geduld en veroordeelt je nooit. Hierdoor heb je het gevoel alles met haar te kunnen bespreken, en kun je veel van haar positieve kijk leren.

 

 

 

Gabrielle S.
Bij Joyce fijne lessen mogen ervaren met toen de tijd het paard wat ik voor iemand bijreed. Door de grondwerklessen en stuk zelfbewustwording (sommige dingen doe je gewoon automatisch) een nog betere band kunnen krijgen met het paard. Een mooie uitdaging om eens op een andere manier soms dingen te bekijken. Zij heeft veel begrip voor je en bekijkt je echt als individu. Zowel paard als mens. Voor zowel de ervaren ruiter als iemand die totaal geen ervaring heeft met paarden geschikt. Ken meer mensen die lessen bij haar hebben gevolgd en daaruit zijn zeer mooie resultaten onstaan 😄Een echte aanrader wat mij betreft! En bij twijfel gewoon eens een keer een proefles inplannen. Is het toch niet wat je verwacht dan kan je dat eerlijk aangeven en krijg je geen scheve gezichten.

 

 

Nadine

Joyce speelt in op de behoefte van mijn kind, ze is doortastend en heeft een fijne uitstraling. Mijn dochter is met veel plezier bij haar en voelt zich compleet op haar gemak.

 

 

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht