Fun en Focus: maak je dromen waar

 

Waarom is het zo belangrijk om een droom of een doel te hebben? En hoe kan je deze droom of dit doel dan ook echt waarmaken? Vooral ruiters lijken hier vaak nog wel eens mee te worstelen. Misschien herken jij jezelf wel in het volgende:

 • Je laat je afleiden door de resultaten of het commentaar van anderen.
 • Je bent vaak teleurgesteld in jezelf, je paard of je omgeving.
 • Of misschien ben jij juist vaak gefrustreerd, boos, verdrietig of onzeker.
 • Je legt de lat veel te hoog, je doel of droom lijkt mijlenver weg en onhaalbaar.
 • Je legt de lat heel laag en hebt eigenlijk geen doel (meer) voor ogen. 

Op een goede manier doelen leren stellen is iets wat je kan leren en waar je de rest van je leven profijt van hebt. Daarom geef ik deze workshop niet alleen aan volwassenen, maar ook aan jongeren! En uiteraard ben je ook welkom als je helemaal niets met paarden hebt.

 

In 3 sessies of in 1 'intensive day' leer ik je alle fijne kneepjes van het doelen stellen. Na de workshop kan je altijd terugvallen op je werkboek, waar in heldere stappen en in je eigen bewoording staat omschreven wat je hebt geleerd.

 

Jongeren (10 tot 18 jaar)

Aangezien jongeren meestal wat sneller afgeleid zijn, werk ik met hen graag 1-op-1 en smeer ik de informatie uit over 3 sessies van zo'n 1,5 uur per keer. Zo kunnen ze tussentijds aan de slag met de opdrachten en krijgen ze meerdere keren begeleiding op eigen niveau.

 

Volwassenen

Als volwassene kan je er uiteraard ook voor kiezen om de informatie over 3 sessies uit te smeren en 1-op-1 begeleiding te krijgen.

 

Wil je liever een dagje vol knallen? Kies dan voor een 'intensive day' in groepsverband! Zo hoef je maar 1x je tijd te investeren en heb je een gezellige dag met andere gelijkgestemden. Samen werken aan je focus en doelen kan je een ontzettende boost geven.

 

Praktische informatie

 

Drie 1-op-1 sessies

 • Wanneer?     In overleg
 • Duur?        Drie 1-op-1 sessie van anderhalf uur per keer
 • Kosten?      € 250,- voor volwassenen, incl. drankjes en werkboek
               € 195,- voor tieners, incl. drankjes en werkboek

 

Intensive Day

 • Info en data volgen binnenkort! Interesse? Stuur me alvast een berichtje.

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht