Overwin je paardrijangst!

 

Soms is het nemen van paardrijles niet voldoende om je angst te overwinnen. Wanneer er iemand bij je is gaat het best goed en heb je het redelijk onder controle, maar onder de oppervlakte borrelt toch nog steeds die spanning.

 

Hoe vaak je ook les neemt, dit gevoel gaat nooit volledig weg. Er hoeft maar iets te gebeuren: een zuchtje wind, een raar geluid, een ander paard dat onrustig is en je voelt de spanning alweer toenemen. Soms gaat het periodes goed en denk je er vanaf te zijn, maar dan opeens slaat de angst weer volop toe. Zo ontzettend vermoeiend en demotiverend!

 

Wil jij niets liever dan:

 • Volledig ontspannen en met vertrouwen op je paard kunnen rijden?
 • Er weer naar uit kunnen kijken om naar stal te gaan, net zoals vroeger?
 • Je angst voor je paard en het paardrijden écht overwinnen?
 • De spanning die je voelt leren ombuigen naar ontspanning?
 • Je niet meer hoeven schamen voor jouw angst?
 • Jouw zelfvertrouwen een enorme boost geven?

 

Dan heb ik goed nieuws!

 

Ik heb een programma ontwikkeld waarbij we stap voor stap jouw angst gaan tackelen en we jouw zelfvertrouwen flink gaan opkrikken. Het programma bestaat uit 4 modules en zal er voor iedereen anders uitzien, omdat geen enkele angst hetzelfde is. We maken samen een stappenplan dat voor jou op maat is gemaakt en waar jij altijd op terug kan vallen. Je zal zien dat je daar niet alleen wat aan hebt tijdens het paardrijden, maar ook tijdens momenten waarop je spanning of angst ervaart in je dagelijkse leven.

Je kan dit traject volgen als aanvulling, of ter voorbereiding op je paardrijlessen. Mocht je het traject willen combineren met les, dan maken we een compleet plan van aanpak. We werken aan je mindset, je houding, de interactie tussen jou en je paard en bouwen dit langzaam op, zodat jij straks weer zelfverzekerd en ontspannen met je paard aan de slag kan. Wat er ook op je pad komt, jij weet dat je de uitdaging aankan!

Uiteraard kan je ook alleen het traject bij mij volgen en daarna lekker met je eigen instructeur aan de slag gaan. Je krijgt alle handvatten mee die je nodig hebt om verder te kunnen en je kan dan zelf met je instructeur bespreken waar je aan wil werken. It's up to you!

 


De voorwaarden om paardrijangst te overwinnen

Zelf ben ik enorm gedreven en gemotiveerd om dit traject met jou in te gaan. Ik wil samen met jou werken aan het waarmaken van jouw droom: weer vol vertrouwen en zelfverzekerd paard kunnen rijden. Ik begeleid en ondersteun je bij elke stap, ga samen met jou op zoek naar wat jij nodig hebt, maar uiteindelijk moet je het natuurlijk wel zelf doen. Het is namelijk mijn doel om jouw zelfvertrouwen zo enorm te vergroten, dat jij mij straks helemaal niet meer nodig hebt. Hoe jammer ik dat ook vind ;)

 

Omdat ik veel tijd en energie in mijn trajecten stop, heb ik wel een paar voorwaarden voor ik met je aan de slag ga:

 • Je bent bereid om hard te werken en uit je comfortzone te komen, geen excuses meer.
 • Je durft eerlijk naar jezelf te kijken, wat best confronterend kan zijn.
 • Je kiest voor een aanpak waar je ook op de lange termijn écht wat aan hebt.
 • Je wilt samen met mij, als team, keihard gaan knallen! Je staat er niet alleen voor.
 • Je beseft ook dat je het harde werk zelf zal moeten doen om blijvend resultaat te behalen.
 • Je houdt van een beetje humor op zijn tijd en vindt het belangrijk om ook plezier te hebben.

Grote kans dat wij een goede match zijn als jij het na het lezen van bovenstaande punten nog steeds aandurft! Wil je zeker weten of er een klik is en of wij jouw ultieme droom waar kunnen gaan maken? Neem dan even contact met mij op via de 'Zijn wij een match' knop.

Trouwens, mocht je nog twijfelen omdat ik niet bij je in de buurt zit... Het mooie van dit traject is dat je het zowel op locatie kan volgen, als online via een video call. Helemaal Corona proof en daardoor ook toegankelijk voor jou, ongeacht waar je woont.

  

Ben jij er klaar voor? Grijp dan jouw one-way ticket naar die
ontspannen ritjes, die jij zo hard verdient!  

 

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht