Paardrijles voor kinderen

 

Meestal denken mensen dat ik alleen les geef aan volwassenen, maar wist je dat kinderen en tieners bij mij ook hartstikke welkom zijn? Ik ben ooit zelfs begonnen met lesgeven en coachen, met de gedachte om vooral met kinderen te werken. Dat liep uiteraard totaal anders (want zo gaat dat in het leven hè), maar ik vind het nog steeds enorm leuk om te doen.

 

Herken je je in een van onderstaande situaties? Dan kan ik wat voor jullie betekenen!

  • Je kind is bang voor jullie paard, of misschien wel voor paarden in het algemeen. Zo worden de bezoekjes aan stal soms een waar drama... Jij probeert met alle liefde je kind van alles te leren over paarden en paardrijden, maar je geduld wordt flink op de proef gesteld en uiteindelijk eindigt het in een discussie of ruzie. Niet leuk voor jou, niet leuk voor je zoon/dochter en ook niet leuk voor je paard.
  • Je hebt je kind de basics geleerd, maar je vindt het nu tijd worden voor 'echte' lessen, omdat je zelf niet meer verder komt (of omdat je zoon of dochter het gewoon niet meer van je aan wil nemen).
  • Of misschien hebben jullie een pony/paard gekocht, maar weet je niet zo goed hoe jullie nu verder moeten.

In welke situatie je ook zit, soms kan je wel een handje hulp gebruik! Spelenderwijs kan ik met jouw zoon of dochter aan de slag gaan met grondwerk, rijles, of het werken aan meer zelfvertrouwen bij de paarden.

Hebben jullie juist wat meer hulp nodig op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor kindercoaching met paarden!

 

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht