Workshop houding en zit

 

Een gezellig dag met een groepje stalgenoten? Een interessante workshop aanbieden aan je klanten, of leden van de rijvereniging? Een interactieve invulling nodig tijdens een evenement? Met een workshop of clinic Houding & Zit, zit je altijd goed!

 

 

Optie 1 – Franklin Method introductie workshop + privéles

Wat is de Franklin Methode en wat kan je ermee? Ervaar het zelf in deze introductie workshop van ruim een uur. Interactief en leerzaam, met leuke oefeningen en eye-openers waar je direct mee aan de slag kan!

 

Kosten per persoon (ex reiskosten): € 20,-

 


Aansluitend experimenteren met wat je net hebt geleerd in de workshop?

  • 20 minuten privéles op de Joker simulator                 € 25,- per persoon
  • 30 minuten duo-les op je eigen paard                         € 20,- per persoon

Tijdens de lessen mogen de workshop deelnemers met elkaar meekijken, dit is leuk en ook nog eens enorm leerzaam. 

 

 

Optie 2 - Uitgebreide workshop

Willen jullie serieus aan de slag met je houding en zit vanaf de grond? Ben je klaar om de diepte in te gaan en wil je zien hoe je de ballen en banden op de grond in kan zetten? Of wil je leren hoe je effectieve doelen kunt stellen? Kies dan voor een uitgebreide workshop over een specifiek thema (ongeveer 2,5 uur). Uiteraard zijn deze workshop interactief en leerzaam, met leuke oefeningen en eye-openers waar je direct mee aan de slag kan!

 

Thema’s waar je uit kan kiezen zijn: uitgebreide kennismaking Franklin Method, wervelkolom, buikspieren, benen en doelen stellen. In 2023 worden er nieuwe thema’s toegevoegd! Ademhaling en schouders staan dan o.a. op de planning.

 

 

Kosten per persoon (ex. reiskosten): € 35,-
Een Joker les, of les op eigen paard is optioneel bij te boeken. Zie kosten hierboven.

 

 

 

Optie 3 - Houding en Zit in het zadel

We starten met een half uur privéles op de Joker simulator, afgestemd op wat jij nodig hebt. Iedere ruiter is immers uniek, dus geen les is hetzelfde! Daarna krijg je in duo's les op je eigen paard (45 minuten), om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen en direct het verschil te ervaren.

 

Als je zelf niet aan het rijden bent, is het mogelijk om mee te kijken met de lessen van de andere deelnemers. Je wordt hier actief bij betrokken, krijgt waardevolle tips en traint direct je oog. Leuk en leerzaam!

 

Kosten per persoon (ex. reiskosten): € 75,-   Ruimte voor 6 tot 8 deelnemers

 

 

 

Optie 4 - Houding en Zit  ‘Intensive day’

De naam zegt het al! Dit is een volledige dag gericht op je houding en zit. Een bomvol, intensief, maar super waardevol programma.

  • We starten de dag met een uitgebreide Franklin Method warming-up.
  • Iedere deelnemer krijgt een half uur privéles op de Joker simulator.
  • Na de middagpauze beginnen we op de grond met een korte workshop.
  • Daarna krijg je in duo’s les op je eigen paard (45 minuten), om aan de slag te gaan met alles wat je hebt geleerd. 

Kosten per persoon (ex. reiskosten): € 150,-   Ruimte voor 4 tot 6 deelnemers

 

Wel deelnemen, niet rijden? Voor € 50,- kan je meedoen met de workshops en de hele dag meekijken met de lessen. Toeschouwers worden hier actief bij betrokken. Je krijgt waardevolle tips en traint direct je oog!

 

 

 

Optie 5 - Les op locatie

Uiteraard is het ook mogelijk om les op locatie te komen geven, zowel met Mojo (de Joker simulator) als onder het zadel. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

Voorwaarden

  • Minimaal 5 deelnemers, maximaal 10. Meer deelnemers is mogelijk, maar wellicht kan dan niet iedereen les onder het zadel krijgen. Bij workshops zonder les zijn een groter aantal deelnemers geen probleem.
  • Voor locaties die op meer dan 45 minuten reizen liggen, geldt mogelijk een hoger minimum aantal deelnemers. Uiteraard bespreken we dit allemaal van tevoren.
  • De reiskosten zijn 35 cent per kilometer en worden vooraf berekend (vanaf postcode 3764 CS) en verdeeld over het aantal deelnemers. Ligt de locatie binnen een straal van 10 kilometer vanaf mijn adres? Dan reken ik geen reiskosten.
  • Organiseer je de workshop, dan krijg je 25% korting op je workshop en de eventueel bijgeboekte les. Doen er 10 of meer mensen mee, dan krijg je zelfs 50% korting!

 

In overleg is er veel mogelijk, ik denk graag met jullie mee. Zo zijn alle workshops en lessen bijvoorbeeld ook in te richten voor groepen kinderen/tieners, of kan er een programma worden gemaakt voor een teambuilding. Ik kan op locatie komen, maar een deel van de workshops kan ook plaatsvinden bij mij op locatie in Soest.

 

Tarieven per 1 april 2023

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht