Gratis oefeningen en leesvoer

 

Ik hou van gratis en al helemaal als iets gratis is en ik er ook nog eens daadwerkelijk wat aan heb. 
Gratis grondwerkoefeningen, gratis tips over het werken met paarden, gratis tricks voor je houding en zit, gratis artikelen over zelfontwikkeling. LOVE IT! 

Soms zitten er pareltjes tussen waar ik enorm veel van leer en soms vind ik het volledig prut en heb ik het gevoel dat ik mijn tijd heb verspild. Maar eerlijk is eerlijk, een gratis training, blog of filmpje levert mij eigenlijk altijd wel wat op. Ook als ik in eerste instantie denk van niet! Het zet me namelijk aan het denken en het houdt me scherp: 

  • Wat kan ik leren van de visie van de ander? Ben ik het er mee eens en waarom wel of niet?
  • Zou het wat voor mij, mijn paard of voor mijn klanten kunnen zijn?
  • Is het iets leuks, nieuws of interessants wat ik zelf ook eens kan proberen?
  • En zou ik het dan op dezelfde manier doen, of zou ik er een andere draai aan geven?


Ik hoop dat mijn gratis tips en tricks jou ook aan het denken zetten. Stap uit je comfortzone, maak het jezelf een klein beetje ongemakkelijk en stel jezelf open voor misschien wel een hele andere visie. Probeer eens wat nieuwe dingen uit en kijk vervolgens wat je er allemaal uit kan halen! 

Blijf nieuwsgierig, blijf nieuwe dingen leren en ontdekken. Wees niet bang voor verandering, durf fouten te maken, maar durf ook kritisch te zijn. En als jij blijft groeien, dan groeit je paard en de rest van je omgeving met je mee!

 

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht