Paardencoaching in Soest


Wat wil je écht, waar word je gelukkig van en hoe kan je dat bereiken? De grote truc is vaak dat we minder in ons hoofd bezig moeten zijn, de rem moeten zetten op dat eindeloos analyseren, piekeren en invullen. Maar hoe dan? Paarden zijn uitstekend in staat om je hierbij te helpen en daarom zet ik ze graag in als 'tool' tijdens een coachsessie. Met een paard naast je wordt het namelijk een stuk lastiger om 'in je hoofd' (het rationele denken) te blijven hangen. 

 

Onderdruk je, misschien volledig onbewust, bepaalde dingen? Een paard prikt hier feilloos doorheen! Met andere woorden: je komt heel snel tot de kern en je word je bewust van gewoontes en (gedachte)patronen. Een paard voelt haarfijn aan waar je vastloopt en wat er nodig is om in actie te komen en dat is exact wat je nodig hebt om resultaat te boeken! Dit werkt overigens niet alleen super voor volwassenen, maar ook kinderen kunnen hier enorm veel baat bij hebben.

 

Ik heb niets met paarden, maar ben wel nieuwsgierig

Dat kan ik me heel goed voorstellen! Gelukkig is het geen vereiste om een eigen paard te hebben, of überhaupt ervaring te hebben met paarden. Ook als 'leek' kan jij ervaren hoe het is om gecoacht te worden met behulp van deze bijzondere dieren.

 

 

Ik zorg voor een veilige setting op onze fijne locatie in Soest en je mag vervolgens samen aan de slag met mijn eigen paard Philo. Hij is rustig, vriendelijk en erg mensgericht, waardoor jij je al snel bij hem op je gemak zal voelen. Philo voelt haarfijn aan waar je vastloopt en wat je nodig hebt om weer in beweging te komen!

 

Wil jij:

  • Patronen doorbreken zodat je weer vooruit kan?
  • Werken aan rust in je hoofd, zodat je meer ontspanning kan ervaren?
  • Meer zelfinzicht krijgen en je meer bewust worden van wat er onderbewust bij je speelt?
  • Je zelfvertrouwen vergroten en leren om grenzen te stellen en deze te bewaken?
  • Werken aan een thema, doel of vraag, waar je zelf nog niet uitkomt?
  • Gewoon eens ervaren hoe dat nou is, die paardencoaching?

 

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht