Workshop overzicht

 

Via Vitamine P kan je verschillende super leerzame en waardevolle workshops volgen. Tijdens een workshop ga je ook écht aan het werk; mentaal en/of fysiek! Met alles wat je leert in een workshop, kan je daarna zelf aan de slag. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel voor welke workshop(s) jij je wilt aanmelden, of boek zelf een workshop bij jou op locatie!

 

 

Franklin Method Equestrian - Rijden met ballen en banden

Ben je nieuwsgierig naar de Franklin Methode voor ruiters? Boek dan een workshop om zelf te ervaren waarom ruiters hier zo enthousiast over zijn! Ideaal te combineren met een les op Mojo (de Joker Horse Simulator).

 

Meer weten?  Lees hier alles over workshops houding en zit!

 

 

 

Fun & Focus: zo maak jij je dromen waar!

Waarom is het zo belangrijk om een droom of een doel te hebben? En hoe kan je deze droom of dit doel dan ook echt waarmaken? Op een goede manier doelen leren stellen is iets wat je kan leren en waar je de rest van je leven profijt van hebt. Daarom geef ik deze workshop niet alleen aan volwassenen, maar ook aan tieners!

Meer weten?  Lees hier alles over het behalen van je dromen en doelen

 

 

 

Dwars door de 4 O's met paarden

Vitamine P en Roskam Coaching slaan de handen ineen. Samen geven Marieke en ik de workshop 'Dwars door de 4 O's met de paarden'. Deze dag gaan we aan de slag met ontladen, ontstressen, ontspannen en opladen!


Meer weten?  Lees hier alles over de inhoud van de workshop en waarom jij hierbij wil zijn

 

 

 

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht