Workshop: Dwars door de 4 o's met de paarden!

 

De 4 O's: ontladen, ontstressen, ontspannen en opladen!

 

Ervaar jij spanning in je lijf en hoofd? Heb je problemen met slapen? Voel je je vaak onrustig? Heb je fysieke klachten? Een (beginnende) burn-out? Misschien is het dan tijd om eens een ochtendje tussen de paarden door te brengen, met een intiem groepje gelijkgestemden!

 

Deze dag gaan we samen met de paarden aan de slag met jouw lichaamsbewustzijn; uit je hoofd en terug naar je lijf. Vanuit daar creëren we meer rust en ruimte, met als resultaat dat jij meer in verbinding komt te staan met jezelf. 

 

Wanneer je in verbinding staat met jezelf, kan je ook verbinding maken met alles en iedereen om je heen. Zo kan je op ieder moment keuzes maken die passen bij wie je bent en wat jij écht wilt. Aan het einde van de dag ga je met meer rust, ruimte en inzichten weer naar huis!

 

Ben jij toe aan me-time op een unieke locatie tussen de paarden? Dan is deze workshop ideaal voor jou. Maak kennis met de wijsheid van de paarden en ervaar wat paardencoaching voor jou kan betekenen!

 

Teamwork!

Hoe gaaf is het als je als Soester onderneemsters, met een passie voor paarden en een achtergrond in coaching, je krachten kan bundelen? Nou, dat is heel gaaf kan ik je zeggen! Een mooi voorbeeld van dat je het echt niet altijd alleen hoeft te doen.

 

Wie ik ben en wat mijn achtergrond is, dat weet je waarschijnlijk al. Maar mijn collega Marieke ken je misschien nog niet. De workshop zal plaatsvinden op haar prachtige locatie aan de rand van de Soester duinen en ik stel haar graag aan je voor.

 

Marieke Roskam van Roskam Coaching is paarden- en bewustZIJN coach. Ze werkt lichaamsgericht en intuïtief, waarbij het autonome zenuwstelsel haar stokpaardje is! Marieke heeft de opleiding buitengewoon paardencoaching, PSBK en diverse opleidingen m.b.t. trauma en burn-out afgerond en is Holistisch therapeut in opleiding. Ze werkt voornamelijk met volwassenen die handelen vanuit angst, waar vaak stress, trauma en onverwerkt verdriet de onderliggende oorzaak is.

Samen zullen we deze workshop vanuit verbinding, liefde en vol passie voor mens en dier begeleiden! 

 

Praktische informatie

  • Wanneer?     18 januari, 12 april, 14 juni, 13 september
  • Hoe laat?    Van 09:00u tot 14:00u
  • Kosten?      € 150,- inclusief drankjes en lunch met lokale producten
  • Aanmelden?   Stuur een mailtje naar marieke@roskamcoaching.com

Vitamine P is gevestigd in Soest, omgeving Amersfoort en Utrecht